Selecteer één van de categorieën
naar keuze.

IMITATIES / LOOK A LIKES
TYPETJES / IMPROVISATIE ACTEURS
ONTVANGST / ENTREE ACTS
LIVE ACTS
KINDERVERMAAK
SINTERKLAAS ENTERTAINMENT
KERST ENTERTAINMENT

Genre / thema
FOUT
HOLLANDS
CARNAVAL

HOME

De echte Kerstman

Het einde van het jaar nadert. Koning winter is in aantocht en de eerste sneeuwvlokjes dwarrelen door de lucht.. Kortom, de gezelligste tijd van het jaar is aangebroken. Maak uw kerstfeest compleet en boek dé enige echte Kerstman.

De echte Kerstman is zeer breed inzetbaar voor onder meer fotoshoot, televisie-productie, commercial, evenement, kerst drive-thru, show, meet & greet en bedrijfsfeest. Maar denk ook eens aan de talloze mogelijkheden in winkelcentra, warenhuizen, restaurants, scholen, beurzen en kerstmarkten.

Kerstig Coronaproof
U zoekt naar een veilige manier voor het uitdelen van uw kerstpakketten of kerstgeschenken? Dan is een waardige kerst drive-thru een zeer goed alternatief voor een geslaagde kerstviering! De enige echte Kerstman staat voor u klaar!

“Dit is DE echte Kerstman!”
Zoals u ziet is de outfit van dé echte Kerstman tot in de puntjes verzorgd. Bij dé echte Kerstman staat perfectie hoog in het vaandel. Achter het prachtig verzorgde haarwerk schuilt een professioneel beroepsacteur die geheel in Amerikaanse look ten tonele verschijnt. Uw gasten zullen verwonderd zeggen; “Dit is DE echte Kerstman!”


Fotoshoots, media en televisieproducties
Niets is mooier dan wanneer uw producten of diensten tijdens de feestdagen aangeprezen worden door dé echte Kerstman. Of hij er nou mee speelt, over praat, er naar wijst of presenteert, u heeft gegarandeerd een eyecather! Uitermate geschikt voor tijdschriften, reclamefolders, etalagemateriaal, tv-programma's en commercials.

Bedrijfsbezoek, meet & greets en kerstborrels
Wanneer u het kerstfeest op de zaak organiseert mag en kan dé enige echte Kerstman natuurlijk niet ontbreken. Of de Kerstman nu tussen uw werknemers aanwezig is met een grote schaal vol kerstkoekjes, of op de arreslee plaats neemt om met iedereen op de foto te gaan voor een unieke kerstkaart, alles is mogelijk!
LEER MEER

Winkelcentra, warenhuizen en kerstmarkten
Tijdens de gezelligste periode van het jaar, is uw winkel, winkelcentrum, horecagelegenheid of kerstmarkt, versiert met vele glinsterende kerstballen en lichtjes en klinkt er overal kerstmuziek.
LEES MEER

Promo De Echte Kerstman

Veronica Magazine televisie kerstcommercial 2018

 

Gigs
Veronica Magazine - 2018
De Echte Kerstman verscheen in twee Veronica televisie spots, was te horen op de radio en te zien in Veronica Magazine. Met de "Hohoho wil jij een Kersttrui cadeau?", en in de reclame voor het "Dubbeldikke Kerst Magazine".

RTL Nederland - 2011 & 2012
Voor RTL Nederland was dé echte Kerstman in 2011 en 2012 te zien in de online kerstgroet.

 

 


Prijs
Vanaf € 599,-

Prijzen zijn exclusief BTW
Exclusief administratiekosten
Reiskosten
€ 0,19 p/km va Utrecht
Duur aanwezigheid
1 tot 3 x 50 min (extra sets tegen meerprijs mogelijk)
Website
www.deechtekerstman.nl

Zoekwoorden;
DE KERSTMAN boeken, DE KERSTMAN tijdens uw kerstfeest, DE KERSTMAN in Utrecht boeken, DE KERSTMAN in Amsterdam boeken, DE KERSTMAN in Rotterdam boeken, De Echte KERSTMAN boeken, DE KERSTMAN en zijn ELF inhuren, Kerstfeest met KERSTMAN, KERSTMAN en ELF boeken, KERSTMAN boeken voor kerstmarkt, SANTA boeken, KERSTMAN voor media en fotografie, KERST ENTERTAINMENT, KERSTMAN inhuren voor winkelcentrum.