Selecteer één van de categorieën
naar keuze.

IMITATIES / LOOK A LIKES
TYPETJES / IMPROVISATIE ACTEURS
ONTVANGST / ENTREE ACTS
LIVE ACTS
KINDERVERMAAK
SINTERKLAAS ENTERTAINMENT
KERST ENTERTAINMENT

Genre / thema
FOUT
HOLLANDS
CARNAVAL

HOME

Terug in de tijd met Dorus

Tijden van toen herleven met deze Dorus look-a-like die bijzonder geschikt is in tehuizen en instellingen, maar ook voor personeels- en familie aangelegenheden.

Tom Manders alias Dorus overleed in 1972 en ruim 35 jaar later leeft hij nog steeds voort in de gedaante van deze look en Sound-a-like.

Twee Motten
Live gezongen liedjes als Twee Motten, Bij de Marine, In de hemel is geen bier en Als ik wist dat je zou komen passeren gezellig de revue!

Geboren in Den Haag, verhuisde naar Amsterdam waar hij zijn eigen theater Saint-Germain-des-Prés aan het Rembrandtplein in Amsterdam oprichtte. Manders trad daar op als een typetje dat later uitgroeide tot de zwerver Dorus.

Optreden is exclusief geluid. Indien er ingeprikt kan worden bij een band of DJ is geluid niet nodig.


Animatie
Dorus mengt zich maar wat graag tussen de aanwezigen. In zijn eigen wereldje helpt hij bijvoorbeeld mee in de bediening op uw feest en ontvangt uw gasten bij de deur.

Promotie activiteiten
Door u te onderscheiden van uw concurrenten op beurzen en andere locaties, geeft u uw bedrijf exclusiviteit en meerwaarde.

Shoots
In uw folder of op uw flyer een eyecatcher dat werkt.. Uit ervaring blijkt dat humor het meeste effect heeft. Dorus Look a like geeft gezicht aan uw bedrijf of dienst.

Uw eigen wensen
Op verzoek speelt Dorus graag in op uw wensen.

 

 


Prijs
€ 599,- exclusief BTW
Exclusief administratiekosten
Reiskosten
€ 0,19 p/km va Utrecht
Duur act
15 minuten LIVE + Een ontmoeting met Dorus


Zoekwoorden;
DORUS IMITATOR huren, DORUS IMITATOR boeken, DORUS IMITATOR informatie, DORUS IMITATOR prijzen, DORUS IMITATOR (TOM MANDERS) inhuren, DORUS IMITATOR boekingen, DORUS IMITATOR kosten, DORUS IMITATOR optreden, DORUS IMITATOR live-optreden, DORUS IMITATOR op uw 40 jarige bruiloft, DORUS IMITATOR live optreden, DORUS IMITATOR op uw feest, TWEE MOTTEN live gezongen, BIJ DE MARINE live gezongen.