Selecteer één van de categorieën
naar keuze.

IMITATIES / LOOK A LIKES
TYPETJES / IMPROVISATIE ACTEURS
ONTVANGST / ENTREE ACTS
LIVE ACTS
KINDERVERMAAK
SINTERKLAAS ENTERTAINMENT
KERST ENTERTAINMENT

Genre / thema
FOUT
HOLLANDS
CARNAVAL

HOME

Uw gasten geheel in stijl ontvangen. Is dat niet chic? U zet meteen de toon van uw feest al bij de entree. De gasten voelen zich direct welkom en merken dat zij zeker niet onopgemerkt zijn gebleven.

De welkomst / entreeacts uit ons assortiment zijn onder meer inzetbaar tijdens bedrijfsfeesten, winkel- en bedrijfsopeningen, verjaardagen, huwelijken, genereren van traffic naar uw beursstands en/of winkels/bedrijven, nieuwjaarsborrels, buurtfeesten, evenementen, etc. etc.

De Heeren met de Hooge hoed
Uw gasten worden bij de entree door deze heren met stijl en klasse begroet. Met hun vakkundige en gepassioneerde vaardigheden weten zij als geen ander het juiste gevoel van uw happening en het event over te brengen.
Een gastvrij ontvangst
U kunt rustig blijven zitten.. Deze neven zijn obers met een vlekkeloos cv. Waaruit blijkt dat ze van goede huize komen en ook de etiquette is geen vreemd begrip voor deze heren..
Welkomstcomité Rinus en Wim
Laat uw gasten vrolijk ontvangen, begeleiden en helpen binnen te komen op uw event. Kleine moeite, groots resultaat. Met hun blauwe jasjes, duidelijk herkenbaar. Met hun bril zien zij niemand over het hoofd.
Heren van de dubbelcheck!
Twee witbejaste heren met hun schrijfblok en een nimmer afgekloven pennetje, checken, testen en demonstreren alles wat op orde moet zijn. Zij verzorgen met hun checklist ook het ontvangst van uw gasten.
Wittepakken mannen
De Witte Pakken Mannen beiden droog van stof en nooit zelf onderzocht. Zij zoeken en onderzoeken, vragen en ondervragen, kijken en bekijken ieder detail zoals zij dat tijdens hun opleiding geleerd hebben.
De sterke arm der wet
De twee rijksdienaren zijn op zoek, maar waarnaar? Tijdens het vinden van de juiste aanwijzingen gaan ze grondig te werk. Iedereen zal ondervraagd moeten worden en niemand wordt overgeslagen.
Ontvangst volgens de etiketten
Met zijn witte handschoentjes staat Butler Edward zoals altijd statig aan de entree van uw feestlocatie, gaat hij rond met bonbons in een zilveren schaaltje, en staat u bij met het verloop van het feest of evenement.
Renovatie bij de entree
Een steengoed alternatief voor een ober die met een lullig plankje rondgaat.. zijn de twee stoere bouwvakkers.Even wat mannelijker en minder stijfjes. Ideaal voor bijvoorbeeld de (her)opening van uw nieuwe bedrijfspand.
Ober Wilfred
Strikje Check! Giletje Check! Diendoek.. Check! Wilfred, uw lichtelijk mesjokke ober maakt de dansvloer onveilig, gaat met de hapjes en drankjes rond en vermaakt uw gasten zoals alleen Wilfred dat kan...
Schilders
Deze schilders zijn hoofdzakelijk inzetbaar bij de deur. Zij doen geloven dat zij de laatste dingen aan het aflakken zijn van de ingang van de locatie. Mensen worden op humoristische wijze naar binnen geloosd.
De eerste lach op de parkeerplaats
Deze heren zorgen ervoor dat er netjes geparkeerd wordt en dat mensen op doldwaze wijze hun soms zware doch lange reis vergeten en met een goed humeur, en een lach op het gezicht naar de feest locatie worden begeleidt.
Kloosternonnen Rust en Vreugde
Ontspannen een ruimte betreden is voor velen nogal een opgave. Wanneer uw gasten bij de garderobe ontvangen worden door de Pinguïnuide dames ‘De Nonnen van Rust en Vreugde’ worden zij al snel op hun gemak gesteld.
   
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


info@rvbentertainment.nl