Selecteer één van de categorieën
naar keuze.

IMITATIES / LOOK A LIKES
TYPETJES / IMPROVISATIE ACTEURS
LIVE ACTS
KINDERVERMAAK
SINTERKLAAS ENTERTAINMENT
KERST ENTERTAINMENT

Genre / thema
FOUT
HOLLANDS
CARNAVAL

HOME

Ap Laus
Hij is niet weg te denken uit het wereldje van de Nederlandstalige feestmuziek, het volk noemt hem vaak in één adem met de aller grootste.. Hij is altijd heel gewoon gebleven, ondanks zijn enorme vergaarde roem…
Tamara van het Toilet
Schoteltje, pepermuntjes, kunstbloemetje op tafel, de geur van een dennenbos.. Frans Bauer dendert uit de radio… Ja hoor, u bent beland op misschien wel het gezelligste plekje van uw feestlocatie…
Op Z'n Geers
Dé Look & Sound a like van de populairste zanger, presentator en entertainer van dit moment zal uw publiek vermaken met een 30 minuten durend, sensationeel LIVE optreden.
BingoSjow met BingoSjon
Jawel, een potje bingo spelen is weer helemaal hot onder ijverige leiding van glitter & glamour showmaster BingoSjon. Gewapend met zijn oude vertrouwde metalen bingomolen, vermaakt hij uw gasten met veel jolijt!
Peter Polonaise
Bühnebeest Peter Polonaise staat met zijn vrolijke feest-act iedere keer weer garant voor een lekker feest, speelt menig zaal plat en weet zijn publiek keer op keer weer te boeien en te verbazen.
Heren van het Frituur
Adrie en Leo zijn gespecialiseerde patatbakkers, maar draaien hun hoofd niet om als u liever een bitterballetje of frituurgarnituur geserveerd wilt hebben. Zij maken van een vette snack een vette act..
Ober Wilfred
Strikje Check! Giletje Check! Diendoek.. Check! Wilfred, uw lichtelijk mesjokke ober maakt de dansvloer onveilig, gaat met de hapjes en drankjes rond en vermaakt uw gasten zoals alleen Wilfred dat kan...
Hosts Rinus en Wim
Laat uw gasten vrolijk ontvangen, begeleiden en helpen binnen te komen op uw event. Kleine moeite, groots resultaat. Met hun blauwe jasjes, duidelijk herkenbaar. Met hun bril zien zij niemand over het hoofd.
Butler Edward
Met zijn witte handschoentjes staat hij zoals altijd statig aan de entree van uw feestlocatie, gaat hij rond met bonbons in een zilveren schaaltje, en staat u bij met het verloop van het feest of evenement.
Oud Hollandse Bingo met Ans & Arie
Ans en Arie Lubberink. Je zou ze liever niet willen uitnodigen.. maar laat Ans nou net de koningin van de authentieke bingomolen zijn, en Arie een meester in controleren op juistheid van de bingokaarten.
De Bedienende Neven
U kunt rustig blijven zitten.. Deze neven zijn obers met een vlekkeloos cv. Waaruit blijkt dat ze van goede huize komen en ook de etiquette is geen vreemd begrip voor deze heren..
Wc Freules
Stelt u eens voor.. ipv een kleurloze mevrouw met een wit schoteltje.. twee kleurrijke dames die het toiletbezoek aangenaam maken. Zij praten graag over hun deskundige sanitaire vaardigheden..
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


info@rvbentertainment.nl