Selecteer één van de categorieën
naar keuze.

IMITATIES / LOOK A LIKES
TYPETJES / IMPROVISATIE ACTEURS
ONTVANGST / ENTREE ACTS
LIVE ACTS
KINDERVERMAAK
SINTERKLAAS ENTERTAINMENT
KERST ENTERTAINMENT

Genre / thema
FOUT
HOLLANDS
CARNAVAL

HOME

Op Z'n Geers
Dé Look & Sound a like van de populairste zanger, presentator en entertainer van dit moment zal uw publiek vermaken met een 30 minuten durend, sensationeel LIVE optreden.
Peter Polonaise
Bühnebeest Peter Polonaise staat met zijn vrolijke feest-act iedere keer weer garant voor een lekker feest, speelt menig zaal plat en weet zijn publiek keer op keer weer te boeien en te verbazen.
Ap Laus
Hij is niet weg te denken uit het wereldje van de Nederlandstalige feestmuziek, het volk noemt hem vaak in één adem met de aller grootste.. Hij is altijd heel gewoon gebleven, ondanks zijn enorme vergaarde roem…
Ober Wilfred
Strikje Check! Giletje Check! Diendoek.. Check! Wilfred, uw lichtelijk mesjokke ober maakt de dansvloer onveilig, gaat met de hapjes en drankjes rond en vermaakt uw gasten zoals alleen Wilfred dat kan...
Terug in de tijd met Dorus
Tijden van toen herleven met Dorus (Tom Manders) die met zijn optreden bijzonder geschikt is in tehuizen en instellingen, maar ook voor familie aangelegenheden. Tom is niet meer, maar Dorus wel!
BoerNbest
Breek ze de bek niet open, want een boer met kiespijn kennen ze niet! De piepers moeten immers op tijd gerooid worden en de koeien gemolken. Daarbij weten zij als geen ander hoe een feestje moet zijn.
De echte Sinterklaas
Elk detail is een lust voor het oog! Wilt u de grootste kindervriend dit jaar hoogst persoonlijk verwelkomen, Sint en zijn zwarte pieten maken uw Sinterklaasdromen meer dan waar!
Heren van het Frituur
Adrie en Leo zijn gespecialiseerde patatbakkers, maar draaien hun hoofd niet om als u liever een bitterballetje of frituurgarnituur geserveerd wilt hebben. Zij maken van een vette snack een vette act..
De Bedienende Neven
U kunt rustig blijven zitten.. Deze neven zijn obers met een vlekkeloos cv. Waaruit blijkt dat ze van goede huize komen en ook de etiquette is geen vreemd begrip voor deze heren..
BingoSjow met BingoSjon
Jawel, een potje bingo spelen is weer helemaal hot onder ijverige leiding van glitter & glamour showmaster BingoSjon. Gewapend met zijn oude vertrouwde metalen bingomolen, vermaakt hij uw gasten met veel jolijt!
Wc Freules
Stelt u eens voor.. ipv een kleurloze mevrouw met een wit schoteltje.. twee kleurrijke dames die het toiletbezoek aangenaam maken. Zij praten graag over hun deskundige sanitaire vaardigheden..
Oud Hollandse Bingo met Ans & Arie
Ans en Arie Lubberink. Je zou ze liever niet willen uitnodigen.. maar laat Ans nou net de koningin van de authentieke bingomolen zijn, en Arie een meester in controleren op juistheid van de bingokaarten.
Tamara van het Toilet
Schoteltje, pepermuntjes, kunstbloemetje op tafel, de geur van een dennenbos.. Frans Bauer dendert uit de radio… Ja hoor, u bent beland op misschien wel het gezelligste plekje van uw feestlocatie…
Dames van het Kaasplankje
Op een Oer-Hollands feest, zijn deze dames zeker geen mosterd na de maaltijd. Ondanks dat zij van een praatje en een grapje houden, zijn Loes en Margriet, gehuld in traditionele klederdracht, loyaal aan hun gele goud.
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


info@rvbentertainment.nl