Selecteer één van de categorieën
naar keuze.

IMITATIES / LOOK A LIKES
TYPETJES / IMPROVISATIE ACTEURS
ONTVANGST / ENTREE ACTS
LIVE ACTS
KINDERVERMAAK
SINTERKLAAS ENTERTAINMENT
KERST ENTERTAINMENT

Genre / thema
FOUT
HOLLANDS
CARNAVAL

HOME

De echte Kerstman bezoekt uw bedrijf

Bedrijfsbezoek, meet & greets en kerstborrels
Wanneer u het kerstfeest op de zaak organiseert mag en kan dé enige echte Kerstman natuurlijk niet ontbreken. Of de Kerstman nu tussen uw werknemers aanwezig is met een grote schaal vol kerstkoekjes, of op de arreslee plaats neemt om met iedereen op de foto te gaan voor een unieke kerstkaart, alles is mogelijk!

Hoe leuk is het wanneer de echte Kerstman in de gezelligste tijd van het jaar uw kerstpakketten aan alle werknemers persoonlijk uitdeelt op de verschillende werkplekken en vervolgens gezellig aanwezig is tijdens uw jaarlijkse kerstborrel! Laat hem uw gasten betoverend ontvangen bij de garderobe, de gluhwein inschenken zoals alleen hij dat kan!

Wilt u punten scoren bij de Kerstman, vergeet dan niet uw kersttrui aan te trekken!

“Dit is DE echte Kerstman!”
Zoals u ziet is de outfit van dé echte Kerstman tot in de puntjes verzorgd. Bij dé echte Kerstman staat perfectie hoog in het vaandel. Achter het prachtig verzorgde haarwerk schuilt een professioneel beroepsacteur die geheel in Amerikaanse look ten tonele verschijnt. Uw gasten zullen verwonderd zeggen; “Dit is DE echte Kerstman!”

Klik HIER voor meer informatie over De enige Echte Kerstman

 

 

 Prijs
Vanaf € 599,-

Prijzen zijn exclusief BTW
Exclusief administratiekosten
Reiskosten
€ 0,19 p/km va Utrecht
Duur aanwezigheid
1 tot 3 x 50 min (extra sets tegen meerprijs mogelijk)
Website
www.deechtekerstman.nl

Zoekwoorden;
DE KERSTMAN BEDRIJFSBEZOEK boeken, DE KERSTMAN tijdens uw kerstfeest op de zaak, DE KERSTMAN in Utrecht boeken, DE KERSTMAN in Amsterdam boeken, DE KERSTMAN in Rotterdam boeken, De Echte KERSTMAN voor de kerstborrel boeken, DE KERSTMAN en zijn ELF inhuren op de zaak, Kerstfeest met de KERSTMAN op kantoor, KERSTMAN en zijn ELF boeken voor alle werknemers, KERSTMAN boeken voor kerstfeest op kantoor, SANTA bookings, KERSTMAN voor media en fotografie, KERST ENTERTAINMENT, KERSTMAN inhuren voor kerstborrel.