Selecteer één van de categorieën
naar keuze.

IMITATIES / LOOK A LIKES
TYPETJES / IMPROVISATIE ACTEURS
ONTVANGST / ENTREE ACTS
LIVE ACTS
KINDERVERMAAK
SINTERKLAAS ENTERTAINMENT
KERST ENTERTAINMENT

Genre / thema
FOUT
HOLLANDS
CARNAVAL

HOME

Kerst drive-thru met de enige echte!

Normaalgesproken zou de mooiste tijd van het jaar zijn aangebroken, maar helaas loopt dit jaar anders dan anders...

Met de enige echte Kerstman kunt u bijvoorbeeld in de garage van uw bedrijfspand of op de parkeerplaats van de zaak, volledig coronaproof gezellig een ware kerst drive-thru organiseren!

Kerstig Coronaproof
U zoekt naar een veilige manier voor het uitdelen van uw kerstpakketten of kerstgeschenken, en u wilt de kerstviering voor uw werknemers niet geheel onopgemerkt voorbij laten gaan? Dan is een waardige kerst drive-thru een zeer goed alternatief voor een geslaagde kerstviering! De enige echte Kerstman staat voor u klaar!

U dient zelf voor de aankleding van de Kerst drive-thru te zorgen. U boekt alleen de echte Kerstman.

“Dit is DE echte Kerstman!”
Zoals u ziet is de outfit van dé echte Kerstman tot in de puntjes verzorgd. Bij dé echte Kerstman staat perfectie hoog in het vaandel. Achter het prachtig verzorgde haarwerk schuilt een professioneel beroepsacteur die geheel in Amerikaanse look ten tonele verschijnt. Uw gasten zullen verwonderd zeggen; “Dit is DE echte Kerstman!”

Promo De Echte Kerstman

Veronica Magazine televisie kerstcommercial 2018

 

Gigs
Veronica Magazine - 2018
De Echte Kerstman verscheen in twee Veronica televisie spots, was te horen op de radio en te zien in Veronica Magazine. Met de "Hohoho wil jij een Kersttrui cadeau?", en in de reclame voor het "Dubbeldikke Kerst Magazine".

RTL Nederland - 2011 & 2012
Voor RTL Nederland was dé echte Kerstman in 2011 en 2012 te zien in de online kerstgroet.

 

 


Prijs
Vanaf € 599,-

Prijzen zijn exclusief BTW
Exclusief administratiekosten
Reiskosten
€ 0,19 p/km va Utrecht
Duur aanwezigheid
1 tot 3 x 50 min (extra sets tegen meerprijs mogelijk)
Website
www.deechtekerstman.nl

Zoekwoorden;
DE KERSTMAN DRIVE-THRU boeken, DE KERSTMAN DRIVE-THRU tijdens uw kerstfeest, DE KERSTMAN DRIVE-THRU in Utrecht boeken, DE KERSTMAN DRIVE-THRU in Amsterdam boeken, DE KERSTMAN DRIVE-THRU in Rotterdam boeken, De Echte KERSTMAN voor KERST DRIVE-THRU boeken, DE KERSTMAN en zijn ELF inhuren voor KERST DRIVE-THRU, Kerstfeest met KERSTMAN, KERSTMAN en ELF boeken, KERSTMAN DRIVE-THRU, SANTA DRIVE-THRU boeken, KERSTMAN CORONA ENTERTAINMENT, KERST COVID-19 ENTERTAINMENT, KERSTMAN DRIVE-THRU CORONA ACT.