Selecteer één van de categorieën
naar keuze.

IMITATIES / LOOK A LIKES
TYPETJES / IMPROVISATIE ACTEURS
ONTVANGST / ENTREE ACTS
LIVE ACTS
KINDERVERMAAK
SINTERKLAAS ENTERTAINMENT
KERST ENTERTAINMENT

Genre / thema
FOUT
HOLLANDS
CARNAVAL

HOME

De echte Kerstman op uw kerstmarkt, in uw winkel / winkelcentra

Winkelcentra, winkels, warenhuizen en kerstmarkten
Tijdens de gezelligste periode van het jaar, is uw winkel, winkelcentrum, horecagelegenheid of kerstmarkt, versiert met vele glinsterende kerstballen en lichtjes en klinkt er overal kerstmuziek.

Laat de bezoekers van uw kerstmarkt, winkel of winkelcentra oog in oog staan met deze prachtige Kerstman. Even de hand schudden of samen op de foto, dé echte Kerstman maakt uw ultieme kerstdromen waar!

“Dit is DE echte Kerstman!”
Zoals u ziet is de outfit van dé echte Kerstman tot in de puntjes verzorgd. Bij dé echte Kerstman staat perfectie hoog in het vaandel. Achter het prachtig verzorgde haarwerk schuilt een professioneel beroepsacteur die geheel in Amerikaanse look ten tonele verschijnt. Uw gasten zullen verwonderd zeggen; “Dit is DE echte Kerstman!”

Klik HIER voor meer informatie over De enige Echte Kerstman

Foto: zwijnenburgmode.nl

 

 Prijs
Vanaf € 599,-

Prijzen zijn exclusief BTW
Exclusief administratiekosten
Reiskosten
€ 0,19 p/km va Utrecht
Duur aanwezigheid
1 tot 3 x 50 min (extra sets tegen meerprijs mogelijk)
Website
www.deechtekerstman.nl

Zoekwoorden;
DE KERSTMAN boeken voor in uw winkel, DE KERSTMAN voor meet & greet in het winkelcentrum, DE KERSTMAN in Utrecht boeken, DE KERSTMAN in Amsterdam boeken, DE KERSTMAN in Rotterdam boeken, De Echte KERSTMAN boeken voor winkelcentrum, DE KERSTMAN en zijn ELF inhuren voor winkelcentra, Kerstfeest in het winkelcentrum met de KERSTMAN, KERSTMAN en ELF boeken, KERSTMAN boeken voor kerstmarkt in de winkel, SANTA boeken, KERSTMAN voor media en fotografie voor uw winkelfolder, KERST ENTERTAINMENT in uw winkel, Op de foto met de echte KERSTMAN.