Selecteer één van de categorieën
naar keuze.

IMITATIES / LOOK A LIKES
TYPETJES / IMPROVISATIE ACTEURS
ONTVANGST / ENTREE ACTS
LIVE ACTS
KINDERVERMAAK
SINTERKLAAS ENTERTAINMENT
KERST ENTERTAINMENT

Genre / thema
FOUT
HOLLANDS
CARNAVAL

HOME

RvB Entertainment bezorgt met veel plezier een onvergetelijke dag voor de kids, of het nou gaat om vermaak tijdens een verjaardag partijtje, hoog bezoek uit Spanje of van de Noordpool of een vette live act op het podium, bij ons kunt u het zo gek niet bedenken! Gegarandeerd blije gezichtjes!

De Bedienende Neven voor de Kids
Alle kinderen kunnen tijdens het kinderfeestje hun lol op! Deze neven zijn knotsgekke obers die wel raad weten met kip, patat en appelmoes, en tussendoor een vet gave stoelendans!
De echte Sinterklaas
Elk detail is een lust voor het oog! Wilt u de grootste kindervriend dit jaar hoogst persoonlijk verwelkomen, Sint en zijn zwarte pieten maken uw Sinterklaasdromen meer dan waar!
Mr. Bean
Mr. Bean mengt zich maar wat graag tussen de aanwezigen. In Bean's geheel eigen wereldje helpt hij mee in de bediening op uw feest, ontvangt uw gasten bij de deur en maakt in zijn eentje vrolijk de dansvloer onveilig.
KidsBingoSjow met BingoSjon
De KidsBingoSjow met BingoSjon is een ware 'musthave' op elk kinderfeest en staat garant voor een feestje waar uw grut nog lang over na zal praten! De prijsjes en het geluid dient u zelf te verzorgen, Sjon doet de rest!
Ober Wilfred voor de Kids
De jarige staat volledig in het middelpunt tijdens het verjaardagspartijtje! De kroketten en frikandellen pruttelen in de frituur, de ranja staat klaar om ingeschonken te worden, maar wie kan dat nou het beste doen?
Praatjes Piet
Hij komt, hij komt.. Maar toch is het nog heel eventjes wachten. Tot die tijd staat Praatjes Piet paraat om de stilte te vullen. En dat kan hij als geen ander! Wanneer u hem heeft staan zal de tijd omvliegen.
De echte Kerstman
Het einde van het jaar nadert. Koning winter is in aantocht en de eerste sneeuwvlokjes dwarrelen door de lucht.. Maak uw kerstfeest compleet en boek dé enige echte Kerstman.
   
   

 


info@rvbentertainment.nl