Selecteer één van de categorieën
naar keuze.

IMITATIES / LOOK A LIKES
TYPETJES / IMPROVISATIE ACTEURS
ONTVANGST / ENTREE ACTS
LIVE ACTS
KINDERVERMAAK
SINTERKLAAS ENTERTAINMENT
KERST ENTERTAINMENT

Genre / thema
FOUT
HOLLANDS
CARNAVAL

HOME

U wilt graag een live optreden toevoegen aan de line-up van uw evenement, of zoekt u de perfecte afsluiter voor een fantastische avond? Tal van spetterende Live acts worden u bij RvB Entertainment geboden. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Op Z'n Geers
Dé Look & Sound a like van de populairste zanger, presentator en entertainer van dit moment zal uw publiek vermaken met een 30 minuten durend, sensationeel LIVE optreden.
Peter Polonaise
Bühnebeest Peter Polonaise staat met zijn vrolijke feest-act iedere keer weer garant voor een lekker feest, speelt menig zaal plat en weet zijn publiek keer op keer weer te boeien en te verbazen.
Ap Laus
Hij is niet weg te denken uit het wereldje van de Nederlandstalige feestmuziek, het volk noemt hem vaak in één adem met de aller grootste.. Hij is altijd heel gewoon gebleven, ondanks zijn enorme vergaarde roem…
Terug in de tijd met Dorus
Tijden van toen herleven met Dorus (Tom Manders) die met zijn optreden bijzonder geschikt is in tehuizen en instellingen, maar ook voor familie aangelegenheden. Tom is niet meer, maar Dorus wel!
   
   


info@rvbentertainment.nl