Selecteer één van de categorieën
naar keuze.

IMITATIES / LOOK A LIKES
TYPETJES / IMPROVISATIE ACTEURS
ONTVANGST / ENTREE ACTS
LIVE ACTS
KINDERVERMAAK
SINTERKLAAS ENTERTAINMENT
KERST ENTERTAINMENT

Genre / thema
FOUT
HOLLANDS
CARNAVAL

HOME

Op Z'n Geers LIVE

Zoals het een echt showbizzfenomeen betaamt is er ook een imitatie. En wat voor één! Op professionele wijze maakt hij van elk detail een lust voor het oog. Van de kleding tot en met het geluid, de humor en zelfs de haardracht van Gerard Joling: aan alles is gedacht!

Dé Look & Sound a like van de populairste zanger, presentator en entertainer van dit moment zal uw publiek vermaken met een 30 minuten durend, sensationeel LIVE optreden.

Hij knalt tijdens elk optreden. Vele hits komen, afgewisseld met de welbekende hilariteit, voorbij. Zijn stemgelijkenis, de outfits, de looks, en de humor komen vrijwel exact overeen met het origineel. Het optreden brengt een spetterende show met veel glitter en glamour! Het publiek wordt getrakteerd op een waar meezingfestijn.

Een kleine selectie van wat u te wachten staat: Ik Hou D´r Zo Van, Zing Met Me Mee, Songfestival Medley, Liefde Op Het Eerste Gezicht, Er Hangt Liefde In De Lucht, This Is My Life en natuurlijk de superhit: Maak Me Gek!

Inhaken en meedeinen!
Zijn podiumpresentatie, en stemgelijkenis zorgen er voor dat deze dubbelganger in de huid van Gerard Joling veelgevraagd is op festivals en events, maar ook op feesten en partijen als afsluiter van een fantastische avond. Dus inhaken en meedeinen!

Videofragment Amsterdam Dam Mainstage Pride 2018

 

Gigs
Amsterdam Dam Mainstage Pride 2018
City of Dance Festival (Go Dutch Stage) Middelburg 2016
Grolsch Summer Sounds Enschede 2015
Amsterdam Amstel Gay Pride 2015
Stadschouwburg Almere 2015
Midzomergracht festival Utrecht 2011

 

 Prijs
€ 995,- exclusief BTW
Exclusief administratiekosten
Reiskosten
€ 0,19 p/km va Utrecht
Geluid
Inclusief tot 300 pers of inprikken.
Duur act
30 minuten LIVE

Zoekwoorden;
OP Z'N GEERS boeken, OP Z'N GEERS huren, GERARD JOLING IMITATOR huren, GERARD JOLING IMITATOR boeken, GERARD JOLING IMITATOR informatie, GERARD JOLING IMITATOR prijzen, GERARD JOLING IMITATOR inhuren, GERARD JOLING IMITATOR kosten. GERARD JOLING LOOK A LIKE boeken, GERARD JOLING LOOK A LIKE inhuren, GERARD JOLING LOOK A LIKE optreden, GERARD JOLING LOOK A LIKE live-optreden, GERARD JOLING LOOK A LIKE optreden boeken, GERARD JOLING LOOK A LIKE foute party, GERARD JOLING LOOK A LIKE glitter en glamour, GERARD JOLING DUBBELGANGER boeken, GERARD JOLING DUBBELGANGER inhuren, GERARD JOLING IMITATOR op uw bruiloft, GERARD JOLING IMITATOR LIVE OPTREDEN, GERARD JOLING IMITATOR op uw feest, GERARD JOLING IMITATOR roze thema, GERARD JOLING IMITATOR Maak Me Gek, GERARD JOLING IMITATOR Pink Party, GERARD JOLING IMITATOR liveact, GERARD JOLING IMITATOR 30 minuten live.