Selecteer één van de categorieën
naar keuze.

IMITATIES / LOOK A LIKES
TYPETJES / IMPROVISATIE ACTEURS
ONTVANGST / ENTREE ACTS
LIVE ACTS
KINDERVERMAAK
SINTERKLAAS ENTERTAINMENT
KERST ENTERTAINMENT

Genre / thema
FOUT
HOLLANDS
CARNAVAL

HOME

Kerstcommercial / Shoot Veronica Magazine 2018
De Echte Kerstman verscheen in twee televisie reclamespots, was te horen op de radio en te zien in Veronica Magazine. De "Hohoho wil jij een Kersttrui cadeau?", en in de reclame voor het "Dubbeldikke Kerst Magazine".
In opdracht van Sanoma Media

Intocht Sinterklaas Hoofddorp Winkelstad 2018
Sinterklaas en zijn pieten meerde in 2018 ook aan in Hoofddorp. Een hoop blije en vrolijke gezichten langs de kade gevolgd door een spetterend podiumprogramma!
In opdracht van Hoofddorp Winkelstad

Intochten Sinterklaas Barneveld 2003 - 2018
Sinds 2003 doet Sint zijn intrede in de plaats Barneveld. Op Amerigo rijdt Sinterklaas rond door de sfeervolle straten om vervolgens op het grote podium voor het gemeentehuis plaats te nemen.
In opdracht van Sint Intocht comité Barneveld

Attractie- & Vakantiepark Slagharen 2018
Stuntelpiet, Pakpiet en de andere Pieten zijn druk met de laatste voorbereidingen voor Het Slagharen Sinterklaasfeest in Attractie- & Vakantiepark Slagharen.
Producent LeisureBrandFactory B.V.

Pride Amsterdam 2018
Vrijdag 3 augustus was voor Op Z'n Geers een dag voor in de boeken, met een optreden tijdens de Pride op de Dam in Amsterdam.
In opdracht van Pride Amsterdam

Pink Sunday 2018
Pink Sunday 2018: Fifty Shades of Pink in de Majorcabar was één groot feest, deze editie met opper-idioot Peter Polonaise.
In opdracht van Majorcabar Den Dungen

Sissy-Boy kerstmarkt 2017
De gezelligste tijd van het jaar was weer aangebroken. Sissy-Boy maakte met de Sissy-Boy kerstmarkt in Amsterdam, het kerstfeest onvergetelijk met dé enige echte Kerstman.
In opdracht van Montagny BV
Producent Sissy-Boy

Stena Line Nederland 2017
Stena Line had op 1 april wel een hele bijzondere gast in Hoek van Holland. Graag hadden zij Mr. Bean ook verwelkomd aan boord, maar helaas was hij niet in het bezit van de juiste reisdocumenten, althans te laat.
In opdracht van Stena Line

City of Dance Festival 2016
In juli verzorgde Op Z'n Geers in Middelburg een spetterend optreden tijdens het City of Dance Festival op het Go Dutch Stage van het festivalterrein.
In opdracht van Stichting Streetparade Middelburg

The Christmas Show Ziggo Dome 2016
Oog in oog staan met de enige echte Kerstman, dat konden de Ziggo klanten voorafgaande van de spectaculaire Christmas Show in de Zome Dome!
In opdracht van Brand New Live

De Grote KerstGekte Stadshart Zoetermeer 2016
Stadshart Zoetermeer was volledig ondergedompeld in de adembenemende kerstsfeer. Natuurlijk kon de echte Kerstman tijdens De Grote KerstGekte niet ontbreken.
In opdracht van Studio Baard

Het Vlaardings Filmfestival 2016
Tijdens de vijfde editie van Het Vlaardings Filmfestival in de Stadsgehoorzaal te Vlaardingen is de aanwezigheid van de onhandige Mr. Bean niet onopgemerkt gebleven.
In opdracht van Vlaardings Filmfestival

Nhow hotel 2016
Hoe presenteer je de kerstactiviteiten in de zomer het beste aan je relaties? De echte Kerstman vloog voor een ludieke actie van Nhow hotel Rotterdam speciaal over van de Noordpool naar Rotterdam om de relaties van het Nhow hotel met een bezoekje te vereren.
In opdracht van Nhow hotel Rotterdam

Ridderzaal Den Haag 2016
Om het vertrek van de geridderde korpschef Gerard Bouman van de Nationale Politie na de officiële ceremonie een vrolijke noot te geven bij zijn afscheid, werd de plechtigheid in de Ridderzaal bijgestaan door de hosts Rinus en Wim.
In opdracht van Politie staf Korpsleiding

Boomerang 2016
Ter gelegenheid van de gloednieuwe afleveringen van de animatieserie Mr. Bean bij TV-zender Boomerang werd Amsterdam in juni blij verrast met een bliksembezoek van Mr. Bean. Geheel in stijl liet Mr. Bean zich in een rode Britse dubbeldekker vervoeren.
In opdracht van Media Tornado

Kidsweek 2016
Naar aanleiding van de nieuwe tekenfilmreeks van Mr. Bean verzorgde de kinderkrant Kidsweek een exclusief bezoek van Mr. Bean op een school. Groep 5/6 van basisschool Trifolium in Purmerend won een ritje in een Britse dubbeldekker met Mr. Bean.
In opdracht van: Media Tornado

Rtl Nederland kerstgroet 2015
Bekende en onbekende Rtl medewerkers kropen in de snowglobe voor het maken van een unieke kerstkaart. Natuurlijk was de Echte Kerstman ook van de partij!
In opdracht van Rtl Nederland / Marketeer op maat

Mijn domeinAuto 2015
De Vliegende Lease Advies Brigade van MijndomeinAuto komt naar je toe en vertelt je alle ins en outs van privé lease. Mr. Bean zorgde voor een grappige noot in de commercial.
In opdracht van Razor Creativz

AllesVoor - Albert Heijn / Bol.com 2015
Sinterklaas prijkte in november op de cover van de Sinterklaaseditie van het inspiratiemagazine 'AllesVoor een magische Sint' van Albert Heijn en Bol.com. Vol met inspiratie voor cadeaus, surprises en decemberlekkernijen.
In opdracht van MPG / Albert Heijn en Bol.com

Slumberparty Air Amsterdam 2015
De heren van de Hofhouding verzorgde tijdens de Slumberparty een koninklijk entree van club Air in Amsterdam!
In opdracht van Steel Artist Management

CenterParcs 2015
Sinterklaas was op de nationale televisie te bewonderen in de tv reclame van 'Het Weekend van Sinterklaas' van CenterParcs de Eemhof.
In opdracht van Ouders van Nu / Sanoma Media / SBS Broadcasting

Ouders van Nu 2015
Publicaties in Ouders van Nu, Kek Mama en Naar School voor het event "Het Weekend van Sinterklaas".
In opdracht van Ouders van Nu / Sanoma Media

Grolsch Summer Sounds 2015
Grolsch Summer Sounds op De Oude Markt in Enschede stond geheel in het teken van Nederlandstalige hits. Naast de 100%NL Tour was Ook Op Z'n Geers te bewonderen.
In opdracht van Enschede Promotie

MOAM voor HEMA 2015
De Kerstman mocht natuurlijk niet ontbreken tijdens de MOAM voor HEMA lancering. De nieuwe HEMA-collectie en unieke rookworstentrui van ontwerper Martijn Nekoui scoorde hoge ogen!
In opdracht van HEMA

Stadschouwburg Almere 2015
Terwijl iedereen nog aan het uitbuiken was van de oliebollen bouwde Op Z'n Geers een groot nieuwjaarsfeestje in de schouwburg van Almere!
In opdracht van Schouwburg Almere

Koffievoordeel 2014 / 2015
Mr. Bean was in 2014 en 2015 met een vette knipoog naar George Clooney het gezicht van Koffievoordeel. Te zien in vakbladen, op de website en in kranten in binnen en buitenland.
In opdracht van Koffievoordeel

Foroxity Filmarena 2014
In 2013 en 2014 is Bean in de Foroxity Filmarena commercial te zien in de bioscopen in Sittard en Roermond. Een korte film voorafgaande aan de hoofdfilm.
In opdracht van Foroxity Filmarena

Nehalennia Breeweg 2012
In de drie Nehalennia Breeweg internetfilms voor het tweetalig onderwijs Nederlands en Engels, is Mr. Bean te zien als nieuwe Engels docent.
Script, regie en productie Joël Mommers
In opdracht van Scholengemeenschap Nehalennia Breeweg

Rtl Nederland online kerstboodschap 2011 / 2012
Voor Rtl Nederland was de echte Kerstman samen met vele bekende RTL-coryfeeën te zien in de online kerstgroet.
Producent leon.marketeer op maat
In opdracht van Rtl Nederland / Marketeer op maat

Dolfijne Sinterklaas Shows Dolfinarium Harderwijk 2011
Op 19, 20, 26 en 27 november vonden de acht Dolfijne Sint Shows in het Dolfinarium te Harderwijk plaats. In deze interactieve show werden Sint en zijn Pieten bijgestaan door de coolste Piet Diego en Sjon & Sjeffrie!
In opdracht van Dolfinarium Harderwijk

Het MidZomerGracht festival 2011
Op Z'n Geers gaf op grootse wijze een optreden vanaf de drijvende pontons op de grachten van Utrecht op het evenement dat aandacht vraagt voor de positie van de LGBT community.
In opdracht van Stichting De Overkant

Souq wagif Qatar 2010
De dubbelganger van Atkinsons alter ego Mr. Bean, verzorgde vier dagen internationale optredens tijdens het Spring Festival (Souq wagif), in het oosterse Doha, de hoofdstad van Qatar.
In opdracht van Souq wagif Doha

Woonaccent 2010
Onze improvisatie-acteurs waren het gezicht van de humoristische Woonaccent makelaars campagne Harry & Co.
Producent TRES
In opdracht van Woonaccent

New Year's Eve Walibi World 2009
In de zomermaanden werd in Walibi World New Year's Eve gevierd. Naast de Sjon en Sjeffrie Sjoww kon het publiek genieten van Op Z'n Geers.
In opdracht van Walibi World

Het Grote Duracell Speelgoedonderzoek 2007
In oktober bracht Sinterklaas in het diepste geheim een bliksembezoek aan Nederland. Sint was speciaal eerder overgevaren voor 'Het Grote Duracell Speelgoedonderzoek' in Nemo te Amsterdam. Samen met Hakim presenteerde de Sint dit evenement.
In opdracht van DuracellDirect

Het Grote Sinterklaasfestijn 2006
Sinterklaas vierde samen met Irene Moors, 'Het Grote Sinterklaas Festijn' in het World Fashion Centre te Amsterdam. Met optredens van onder meer Coole Piet Diego.
Productie Made By Muriloff

EO Blinq 2006
In 2006 gaf Mr. Bean een master class visual humor aan een kleine grote fan van Rowan Atkinson alias Mr. Bean. De jongen had een ernstige gehoorstoornis.
Producent Dirk-Jan Bijker Produkties, DJB
Zender EO

"Kicken Wordt Wakker!" Radio Veronica 2005
Mr. Bean floreerde in de "Kicken Wordt Wakker!" televisie commercial van Patrick Kicken. Dit programma presenteerde hij iedere maandag t/m zaterdag van 5.00 tot 9.00 uur.
In opdracht van Radio Veronica

Pepernotenfestival edities 2004 en 2005
In 2004 bracht Sint een bezoek aan 'Het Pepernotenfestival' in het Beursgebouw in Eindhoven. Met optredens van Jim Bakkum, M-Kids en Winfried & Angelique. In 2005 volgde de tweede editie in Hotel Carlton De Brug in Mierlo met optredens van Kim Lian en Djumbo.
Producent Dreamworld Events

Sinterklaas Kids Festival 2004
Sinterklaas liet zich twee dagen vrolijk vermaken tijdens 'Het Sinterklaas Kids Festival' in de Veemarkthallen in Utrecht, met Ronald Moray en optredens van Djumbo en de M-Kids.
In opdracht van Veemarkthallen Utrecht

V&D Schatkamer van de Sint 2004
Sinterklaas sierde op de reclamefolder en het instore display- en etalagemateriaal van alle V&D warenhuizen in Nederland voor 'De Schatkamer van de Sint'.
In opdracht van Vroom en Dreesmann

Jumbo Festatie edities 2003 en 2004
Sint maakte zijn opwachting tijdens de 'Jumbofestatie' in de Brabanthallen in Den Bosch. Met optredens van Kids For Animals, Chipz, M-Kids en de BuzzClubb. In 2004 volgde een tweede editie, met Anatevka Bos en optredens van Piet Piraat, Djumbo, M-Kids en Chipz.
Producent Jumbo

Avro's Gezondheidsplein 2002
Sint werd door Antoinette Hertsenberg gevraagd om in de studio van "Avro's Gezondheidsplein" de gedichtengenerator eens uitgebreid te bespreken.
In opdracht van AVRO


info@rvbentertainment.nl