Selecteer één van de categorieën
naar keuze.

IMITATIES / LOOK A LIKES
TYPETJES / IMPROVISATIE ACTEURS
ONTVANGST / ENTREE ACTS
LIVE ACTS
KINDERVERMAAK
SINTERKLAAS ENTERTAINMENT
KERST ENTERTAINMENT

Genre / thema
FOUT
HOLLANDS
CARNAVAL

HOME

Schilders

Gasten komen aan en worden tegengehouden door twee werklui die nog even de laatste puntjes met een kwastje aan het aantippen zijn. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat hun werk voor niets is geweest wanneer iemand er langs loopt (en oja… het zou ook vervelend zijn voor diegene zijn goeie goed).


Deze schilders zijn hoofdzakelijk inzetbaar bij de deur. Zij doen geloven dat zij de laatste dingen aan het aflakken zijn van de ingang van de locatie. Mensen worden op humoristische wijze naar binnen geloosd, zonder hun kostuum te bevuilen met verf (zij gebruiken geen echte verf, wat wel? Nodig ze uit! Wel hebben zij de mogelijkheid om wel een verflucht te creëren). Deze act laat uw gasten bij de deur alvast ondooien en zullen met een kleur het event betreden.

Indien gewenst kunnen zij zich ook op entertainende wijze tussen de gasten bevinden.


U kunt een keuze maken uit één of meer acts/typetjes tijdens uw evenement. U kunt kiezen uit een combinatie van één of meer duo-acts, of een combinatie van één of twee solo-acts.


De improvisatie acteurs verzorgen entertainment op alle bedenkbare gelegenheden. Te denken aan animatie tijdens bedrijfsfeesten, winkel- en bedrijfsopening, verjaardag, productpresentatie, huwelijk, genereren van traffic naar uw beursstand en/of winkel/bedrijf, nieuwjaarsborrel, buurtfeest, evenement, etc.

 

 


2 uur 2 acteurs
€ 795,- (1 of 2 verschillende acts)
3 uur 2 acteurs
€ 895,- (1, 2 of 3 verschillende acts)
Prijzen zijn exclusief BTW
Exclusief reiskosten / administratiekosten

Zoekwoorden;
SCHILDERS boeken, SCHILDERS inhuren, SCHILDERS huren, SCHILDERS animatie act, SCHILDERS tijdens uw feest, SCHILDERS prijzen, SCHILDERS mogelijkheden, SCHILDERS voor verjaardagen, SCHILDERS in de bediening, SCHILDERS boekingen, grappige SCHILDERS TYPETJES, SCHILDERS informatie, SCHILDERS voor partijen, SCHILDERS animatie acteurs, SCHILDERS improvisatieacteurs, leuke SCHILDERS TYPETJES, SCHILDERS inhuren, SCHILDERS boeken, SCHILDERS mogelijkheden, SCHILDERS op uw feest, SCHILDERS prijzen, SCHILDERS huren in Utrecht, SCHILDERS huren in Amsterdam, SCHILDERS voor feesten en partijen, SCHILDERS animatie acteurs, SCHILDERS improvisatieacteurs.