Selecteer één van de categorieën
naar keuze.

IMITATIES / LOOK A LIKES
TYPETJES / IMPROVISATIE ACTEURS
ONTVANGST / ENTREE ACTS
LIVE ACTS
KINDERVERMAAK
SINTERKLAAS ENTERTAINMENT
KERST ENTERTAINMENT

Genre / thema
FOUT
HOLLANDS
CARNAVAL

HOME

Sinterklaas huren? Bij RvB Entertainment bent u aan het juiste adres voor een magisch bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten, maar ook voor een persoonlijke videoboodschap van de grootste kindervriend. Ieder jaar weer zorgen wij er met heel veel passie voor dat kinderen én hun ouders oog in oog komen te staan met de enige échte Sint!

De echte Sinterklaas
Elk detail is een lust voor het oog! Wilt u de grootste kindervriend dit jaar hoogst persoonlijk verwelkomen, Sint en zijn zwarte pieten maken uw Sinterklaasdromen meer dan waar!
Sinterklaasbezoek met voorprogramma
Dit verrassende voorprogramma met de enige echte Kapperspiet is geknipt om de tijd op te vullen voor de aankomst van Sinterklaas. Hij neemt jong en oud mee in zijn idee over de lengte van de baard van de Goedheiligman. 
Sinterklaasviering op de zaak
Sinterklaasmuziek speelt gezellig op de achtergrond en de heerlijke geur van chocolademelk ruik je al van mijlenver. Daar wordt aan de deur geklopt.. Zou hij daar echt zijn? Het feest kan beginnen!
Hoog bezoek in uw winkel
Wat is er nou leuker voor klein en nog kleiner dan de Sint al te kunnen ontmoeten in uw winkel, hem het verlanglijstje persoonlijk te overhandigen, en in zijn oor het gewenste schoencadeautje te fluisteren!
Praatjes Piet
Hij komt, hij komt.. Maar toch is het nog heel eventjes wachten. Tot die tijd staat Praatjes Piet paraat om de stilte te vullen. En dat kan hij als geen ander! Wanneer u hem heeft staan zal de tijd omvliegen.
Sinterklaasbezoek te paard
Als u echt wilt uitpakken tijdens uw Sinterklaasfeest, boekt u Sinterklaas te samen met zijn lieve Amerigo. Laat Sinterklaas op een grootste wijze arriveren bij uw bedrijfspand, winkel of misschien wel gewoon gezellig thuis!
 

Website
www.deechtesint.nl

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


info@rvbentertainment.nl