Selecteer één van de categorieën
naar keuze.

IMITATIES / LOOK A LIKES
TYPETJES / IMPROVISATIE ACTEURS
ONTVANGST / ENTREE ACTS
LIVE ACTS
KINDERVERMAAK
SINTERKLAAS ENTERTAINMENT
KERST ENTERTAINMENT

Genre / thema
FOUT
HOLLANDS
CARNAVAL

HOME

De typetjes bevinden zich tussen uw gasten en leven in hun geheel eigen wereldje. Wat er om hun heen gebeurt, is hetgeen waar zij op inspelen.

De acts uit ons assortiment zijn onder meer inzetbaar tijdens bedrijfsfeesten, winkel- en bedrijfsopeningen, verjaardagen, productpresentaties, huwelijken, genereren van traffic naar uw beursstands en/of winkels/bedrijven, nieuwjaarsborrels, buurtfeesten, evenementen, etc. etc.

Ober Wilfred
Strikje Check! Giletje Check! Diendoek.. Check! Wilfred, uw lichtelijk mesjokke ober maakt de dansvloer onveilig, gaat met de hapjes en drankjes rond en vermaakt uw gasten zoals alleen Wilfred dat kan...
Wc Freules
Stelt u eens voor.. ipv een kleurloze mevrouw met een wit schoteltje.. twee kleurrijke dames die het toiletbezoek aangenaam maken. Zij praten graag over hun deskundige sanitaire vaardigheden..
De Heeren met de Hooge hoed
Uw gasten worden bij de entree door deze heren met stijl en klasse begroet. Met hun vakkundige en gepassioneerde vaardigheden weten zij als geen ander het juiste gevoel van uw happening en het event over te brengen.
BingoSjow met BingoSjon
Jawel, een potje bingo spelen is weer helemaal hot onder ijverige leiding van glitter & glamour showmaster BingoSjon. Gewapend met zijn oude vertrouwde metalen bingomolen, vermaakt hij uw gasten met veel jolijt!
Wittepakken mannen
De Witte Pakken Mannen beiden droog van stof en nooit zelf onderzocht. Zij zoeken en onderzoeken, vragen en ondervragen, kijken en bekijken ieder detail zoals zij dat tijdens hun opleiding geleerd hebben.
De sterke arm der wet
De twee rijksdienaren zijn op zoek, maar waarnaar? Tijdens het vinden van de juiste aanwijzingen gaan ze grondig te werk. Iedereen zal ondervraagd moeten worden en niemand wordt overgeslagen.
Butler Edward
Met zijn witte handschoentjes staat hij zoals altijd statig aan de entree van uw feestlocatie, gaat hij rond met bonbons in een zilveren schaaltje, en staat u bij met het verloop van het feest of evenement.
De Bedienende Neven
U kunt rustig blijven zitten.. Deze neven zijn obers met een vlekkeloos cv. Waaruit blijkt dat ze van goede huize komen en ook de etiquette is geen vreemd begrip voor deze heren..
De Kunstschilders
Gewapend met pallet en penseel voorzien deze twee rare kwasten uw evenement van een extra kleurtje. Waardoor uw evenement met 'uit de kunst' zal worden beoordeeld.
Tamara van het Toilet
Schoteltje, pepermuntjes, kunstbloemetje op tafel, de geur van een dennenbos.. Frans Bauer dendert uit de radio… Ja hoor, u bent beland op misschien wel het gezelligste plekje van uw feestlocatie…
Heren van de dubbelcheck!
Twee witbejaste heren met hun schrijfblok en een nimmer afgekloven pennetje, checken, testen en demonstreren alles wat op orde moet zijn. Zij verzorgen met hun checklist ook het ontvangst van uw gasten.
Oud Hollandse Bingo met Ans & Arie
Ans en Arie Lubberink. Je zou ze liever niet willen uitnodigen.. maar laat Ans nou net de koningin van de authentieke bingomolen zijn, en Arie een meester in controleren op juistheid van de bingokaarten.
BoerNbest
Breek ze de bek niet open, want een boer met kiespijn kennen ze niet! De piepers moeten immers op tijd gerooid worden en de koeien gemolken. Daarbij weten zij als geen ander hoe een feestje moet zijn.
Schilders
Deze schilders zijn hoofdzakelijk inzetbaar bij de deur. Zij doen geloven dat zij de laatste dingen aan het aflakken zijn van de ingang van de locatie. Mensen worden op humoristische wijze naar binnen geloosd.
Heren van het Frituur
Adrie en Leo zijn gespecialiseerde patatbakkers, maar draaien hun hoofd niet om als u liever een bitterballetje of frituurgarnituur geserveerd wilt hebben. Zij maken van een vette snack een vette act..
Hosts Rinus en Wim
Laat uw gasten vrolijk ontvangen, begeleiden en helpen binnen te komen op uw event. Kleine moeite, groots resultaat. Met hun blauwe jasjes, duidelijk herkenbaar. Met hun bril zien zij niemand over het hoofd.
Kloosternonnen Rust en Vreugde
Ontspannen een ruimte betreden is voor velen nogal een opgave. Wanneer uw gasten bij de garderobe ontvangen worden door de Pinguïnuide dames ‘De Nonnen van Rust en Vreugde’ worden zij al snel op hun gemak gesteld.
Parkeerwachters
Deze heren zorgen ervoor dat er netjes geparkeerd wordt en dat mensen op doldwaze wijze hun soms zware doch lange reis vergeten en met een goed humeur, en een lach op het gezicht naar de feest locatie worden begeleidt.
Dames van het Kaasplankje
Op een Oer-Hollands feest, zijn deze dames zeker geen mosterd na de maaltijd. Ondanks dat zij van een praatje en een grapje houden, zijn Loes en Margriet, gehuld in traditionele klederdracht, loyaal aan hun gele goud.
De Bouwvakkerts
Een steengoed alternatief voor een ober die met een lullig plankje rondgaat.. zijn de twee stoere bouwvakkers.Even wat mannelijker en minder stijfjes. Ideaal voor bijvoorbeeld de (her)opening van uw nieuwe bedrijfspand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


info@rvbentertainment.nl